A legjobb 64 közé jutásért a Szombathelyi Haladás a nagy múltú, jelenleg az NB III. Nyugati-csoportjában szereplő Csepel FC vendége lesz. A fővárosiak hét fordulót követően a 16 csapatos harmadosztály 12. helyén tanyáznak, két győzelem, egy döntetlen és négy vereség a mérlegük. A piros-kékek a legutóbbi fordulóban 1-0-ra kikaptak Győr-Ménfőcsanakon. A korábbi MTK-s, majd újpesti védő, Tamási Zoltán irányította csepeliek keretében található két korábbi Illés Akadémia-Haladás-futballista Vargovics Tamás és Tóth Máté – írja beharangozójában a haladas.hu.

– A hangulattal és a játékosok hozzáállásával nincs probléma, úgy láttam, valamennyi futballista tisztában van vele, milyen nehéz helyzetben van a Haladás. Azt is tudják, össze kell fognunk ahhoz, hogy közösen kilábaljunk a hullámvölgyből. Ezt vasárnap győzelemmel és továbbjutással akarjuk deklarálni. Feltérképeztük a Csepelt, a körülményeket, tudjuk mire számíthatunk. Nem kérdés: tovább kell jutnunk – nyilatkozta a klub honlapjának Desits Szilárd, a Haladás másoedezője, megbízott edző.

Bosnjak Predrag, Kovács Lóránt, Tamás László, Jancsó András, Emil Lyng továbbra is sérült, mellettük két-három játékos sem teljesen egészséges, így a kezdőcsapatot csak később jelöli ki a megbízott tréner.

A Csepel – Haladás kupameccs 15 órakor kezdődik.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!