Megsérült Zsótér Donát a magyar labdarúgó-válogatott szerdai edzésén, ezért nem utazik a csapattal Bakuba az Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.

    A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint Zsótér “egy szerencsétlen mozdulat következtében bokasérülést szenvedett”, így nemcsak az azeriek, hanem kedden a walesiek elleni találkozón sem számíthat az újpesti játékosra Marco Rossi szövetségi kapitány.
Az ugyancsak sérüléssel bajlódó Kádár Tamás és Bese Barnabás viszont a csapattal utazik, hogy az egészségügyi stáb továbbra is kezelhesse őket a mihamarabbi felépülés érdekében.
A csapat esti vacsoráját követően az MLSZ elnöke, Csányi Sándor köszöntötte a Horvátország elleni, márciusi mérkőzésen 100. válogatott meccsét játszó Dzsudzsák Balázst és a 25. alkalommal pályára lépő Gulácsi Pétert, valamint az 50 mérkőzésnél járó sport-fizioterapeutát, Végh Barnabást. Mindhárman emlékplakettet vettek át.
A magyar válogatott csütörtök délelőtt még Telkiben edz, majd az ebédet követően indul Bakuba, a szombati mérkőzés helyszínére.
A Eb-selejtezős csoportjában két forduló után három ponttal álló magyarok szombaton Azerbajdzsán fővárosában játszanak, majd három nappal később a walesi csapatot fogadják a Groupama Arénában.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!