A női 1. osztályú labdarúgó-bajnokság, a JET-SOL Liga alapszakasza utáni 2 hetes szünetet követően ma elstartol a rájátszás.

A Haladás-Viktória a 4. helyen végzett, így a tavalyihoz hasonlóan bronzmérkőzést játszhat. A 2 győzelméig tartó párharcban az alapszakasz harmadik Diósgyőr lesz az ellenfél. A két csapat a szezonban háromszor találkozott eddig. A vasiak 3-1-re nyertek Diósgyőrben, a szombathelyi meccsen gól nélküli döntetlen született. A Magyar Kupa elődöntőjében viszont a piros-fehéreknek termett több babér, a diósgyőri mérkőzésen 1-1-re végeztek a felek, büntetőkkel Fórizs Sándor csapata nyert. Kiélezett csatára van tehát kilátás, a zöld-fehérek mellett szólhat, hogy a rendes játékidőben még nem kaptak ki a légiósok hadát foglalkoztató miskolciaktól. Döntetlennél büntetők következnek – emlékeztet a haladas.hu.

A klub honlapjának a szombathelyi lányok vezetőedzője mondta el várakozásait.

– Mindenképpen meg akarjuk szerezni a harmadik helyet, ehhez pedig idegenbeli bravúr kell. A diósgyőriek játékosállománya, körülményei jobbak, mint a mieink, ezek alapján nekik most döntőt kellene játszaniuk. Nekünk viszont csapatként kell egységesen futballoznunk – fogalmazott Simon Attila.

A zöld-fehérek várhatóan a Bíró – Kiss Zs., Fördős, Horti, Balogh – Fábián – Szakonyi, Tóth A., Rácz, Öreg – Siklér összeállításban lépnek majd pályára.

A mai meccset tehát 15 órától, míg a második mérkőzést jövő vasárnap 16 órától a Haladás Stadionban rendezik. Hajrá Viktória, hajrá csajok!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!