Az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi fordulójában a New Orleans Pelicans 121-116-ra győzte le a Houston Rockets-et.

Anthony Davis még nem játszott. Az utóbbi napok folyamatosan a centerről szólnak, aki kijelentette, hogy el akar menni New Orleansból. Nélküle is jól játszott a csapat, köszönhetően annak az Okafornak, aki Davis helyén játszik. Okafor 27 pontot, valamint 12 lepattanót szerzett, amivel a Pelicans legeredményesebb játékosa lett. Rajta kívül biztató teljesítményt mutatott Jrue Holiday, aki 19 pontot szerzett, ami mellé kiosztott 8 gólpasszt is.

Visszatért Chris Paul!
Akármennyire is vártuk Chris Paul visszatérését, az sajnos nem teljesen úgy sikerült, ahogy gondoltuk. Az irányító mindössze 10 pontot dobott, valamint kiosztott 9 gólpasszt. Paul az eladott labdái mellett magához képest még rosszul is dobott. James Harden újra 37 pontot szerzett. A játékos emelett kiosztott 11 gólpasszt és tovább növelte 30 pontnál többet szerző meccseinek sorozatát. A csapatból Kenneth Faried mutatott biztató játékot, aki 19 pontja mellett 11 lepattanót szerzett.

Az izgalmas mérkőzés összefoglalóját IDE kattintva lehet megtekinteni.

Kiemelkedő játékosteljesítmények:

  • Paul George 37 pontjával tudott nyerni az Oklahoma City Thunder. A fiatal játékos élete formáját hozza, jelenleg 27 pontot átlagol a szezonban.

  • D’Angelo Russel újabb kiemelkedő teljesítménye újabb Brooklyn győzelemhez vezetett. Russel 30 pontot szórt, ami mellé kiosztott 7 gólpasszt is.
  • Bradley Beal 31 pontja sem volt elég a Cleveland ellen. Meglepő mérkőzésen nyert a Cleveland Cavaliers a Washington Wizards ellen.
  • Devin Booker 38 pontot szerzett, mégse sikerült a csoda. Booker hihetetlen teljesítménye ellenére, nyert a San Antonio Spurs.

A forduló eredményei:

Philadelphia 76ers 121-105 Los Angeles Lakers
Milwaukee Bucks 115-105 Detroit Pistons
Phoenix Suns 124-126 San Antonio Spurs
Washington Wizards 113-116 Cleveland Cavaliers
Oklahoma City Thunder 126-117 Orlando Magic
Chicago Bulls 117-122 Brooklyn Nets
New Orleans Pelicans 121-116 Houston Rockets

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!