A bostoni gárda sztárja, Kyrie Irving nem lépett pályára, a Boston többi játékosa azonban helyette is jól játszott. A horrorsérülésből visszatérő Gordon Hayward a mérkőzés legeredményesebb játékosaként a cserepadról 26 pontot szerzett. Al Horford, a Boston magasembere 23 ponttal, valamint 8 lepattanóval segítette csapatát a győzelemhez. A másodéves Jayson Tatum dupla-duplával zárta a mérkőzést.

A végére sajnos elfogyott a Philadelphia. Joel Embiid újra hihetetlen számokat hozott. 37 perc alatt dupla-duplát, 23 pontot és 14 lepattanót szerzett. Csapattársa, Jimmy Butler 22 ponttal és 9 lepattanóval zárta a mérkőzést. A Philadelphia legnagyobb gyengesége megint a kinti dobások értékesítése volt. A Boston 44 százalékkal dobta a hárompontosokat, míg a Philadelphia csak kísérleteinek 33 százalékát értékesítette.
Az izgalmas mérkőzés összefoglalója IDE kattintva elérhető!

A forduló kiemelkedő játékosteljesítményei:
A vereség ellenére hozott 33 pontot Avery Bradley, a Memphis Grizzlies játékosa.
Nikola Vucevic volt az Orlando nyerőembere. Mindössze 27 perc alatt dupla-duplát, 25 pontot, valamint 17 lepattanót szerzett.

Kevin Durant nyerte meg a Golden State-nek a mai mérkőzést. Utolsó negyedben nyújtott teljesítménye hihetetlen volt. Összesen 28 ponttal, valamint 7 gólpasszal zárt!

A forduló eredményei:
Los Angeles Lakers 113-117 Atlanta Hawks
Boston Celtics 112-109 Philadelphia 76ers
San Antonio Spurs 108-107 Memphis Grizzlies
Orlando Magic 118-88 New Orleans Pelicans
Utah Jazz 108-115 Golden State Warriors

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!