Mint ismert az Egis Körmend együttese 76-67-es vereséget szenvedett idegenben, az Alpok-Adria Kupa döntőjének első felvonásán. A hosszas egyeztetést követően kiderült, hogy mikor kerül sor a visszavágóra. Az erről szóló tájékoztatást a bckormend.hu oldalán megjelentek szerint, változtatás nélkül közöljük:

“Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a felek megállapodása alapján április 15-én, hétfőn, 18 órától rendezzük meg az Alpok Adria Kupa döntőjének visszavágóját, amelyen az Egis Körmend a KK Adria Oil Škrljevo együttesét fogadja. Az első találkozót a horvát csapat 76-67-re nyerte meg. A mérkőzésre a diák és nyugdíjas belépő 500 forintba, a felnőtt jegy 1200 forintba kerül majd. Bérletes szurkolóink számára ezúttal is kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget kínálunk, ők 900 forintos belépő megváltásával érkezhetnek a mérkőzésre.

Az ülőhelyeket természetes fenntartjuk ülőbérleteseink számára! A torlódások elkerülése érdekében jegyelővételi lehetőséget is biztosítunk majd, ennek részleteiről hamarosan pontosabb tájékoztatást adunk. Kérjük, hogy lehetőleg minél többen éljenek ezzel a lehetőséggel, hogy megelőzhessük a mérkőzés előtti torlódásokat. Akik nem tudnak élni az elővétel lehetőségével, ők a mérkőzés előtt már 16 órától megválthatják belépőjüket. Kérjük, aki teheti, érkezzen pirosban és szurkoljunk együtt a kilencpontos hátrány ledolgozásáért, a végső sikerért! Legyünk minél többen részesei a találkozónak, amelyen lehetősége van csapatunknak egy nemzetközi trófea megszerzésére!”

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!