A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd gárdája egy kapucnis alak érkezéséről tett közzé videót, ám a szemfülesek észrevehették az úriember kezén lévő tetoválást, amely egyértelműen elárulja, hogy a csapattal korábban bajnoki címet nyerő Davide Lanzafame érkezett meg az együtteshez. 

A napokban bombaként robbant a hír, hogy az olasz támadó annak ellenére elhagyja a Ferencvárost, hogy a csapat jó eséllyel bejuthat valamelyik nemzetközi kupasorozat csoportkörébe.

A 32 éves támadó a 2016–2017-es idényben bajnoki címet ünnepelhetett a Honvéddal, majd a 2017–2018-as kiírásban 20 találattal gólkirály lett az NB I-ben. Tavaly nyáron a kispestiektől a Ferencvároshoz szerződött, amellyel a legutóbbi idényben szintén bajnok lett, és 17 találattal társgólkirály (a Honvédtól idén nyáron Luganóba igazoló Holender Filippel).

A Ferencvárosnál alapember volt a legutóbbi idényben, 32 tétmérkőzésen lépett pályára (28 bajnoki, 4 Magyar Kupa-meccs). A jelenlegi kiírásban a Bajnokok Ligája selejtezőjében a Ludogorec elleni párharc mindkét mérkőzésén csereként szállt be, a Valletta ellen mindkétszer kezdő volt, a budapesti találkozón kétszer is betalált. A Dinamo elleni zágrábi összecsapáson szintén a kispadról szállt be. Az eddigi öt BL-selejtezőn 193 percet töltött a pályán.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!