A szombathely klub honlapja az angyalföldiek szerepléséről azt írja, hogy eddig győzelmek és vereségek váltogatják egymást. A legutóbbi 4 fordulóban Győrött kikaptak 2-0-ra, aztán Nyíregyházán ugyanilyen arányban győztek, majd az MTK 4-1-re verte őket saját pályájukon, legutóbb pedig 4-0-ra nyert Szanyó Károly csapata Vácott. A 14 ponttal a 8. helyen álló Vasas keretében több NB I-es múlttal rendelkező futballistát is találni, hiszen Ivan Rados, Szivacski Donát, Tóth Bence, Birtalan Botond, Szatmári Lóránd, Balajti Ádám mellett az elnyűhetetlen veterán gólvágó, Tor­ghelle Sándor is a piros-kékeket erősíti.

A Haladás az elmúlt fordulóban, a Kazincbarcika (1-0) ellen megszerezte első idegenbeli győzelmét. A siker mellett biztató volt, hogy játékban és mentalitásban is előbbre lépett a zöld-fehér csapat. A vasiak hat vendégként lejátszott meccsük közül mindössze egyet – Csákvár (1-3) – veszítettek el. Ahhoz, hogy a 12. helyről a középmezőny elejére ugorjanak, pontot, de inkább ismét pontokat kell szerezniük – fogalmaz a haladas.hu.

Tartalmasan telt a válogatott mérkőzések miatti kéthetes szünet, az első héten hasznos edzőmeccset vívtunk Ausztriában. Mondtam is a játékosoknak, az ott mutatott játékra lehet építeni a jövőben is. A mostani hét már a Vasas-meccs jegyében telt, feltérképeztük ellenfelünket, tudjuk, mik az erősségei és hol sebezhetők. Sok rutinos futballistája van, akik képesek egy-egy meccset eldönteni. Elöl különösen veszélyesek, Szatmárira, Balajtira, Bertalanra nagyon oda kell figyelnünk – az ő semlegesítésük kulcsfontosságú lehet. Abban biztos vagyok, hogy meglesznek a lehetőségeink – ezeket ki kell használnunk. Fontos továbbá, hogy megfelelő hozzáállással és akarattal futballozzunk, csak így lehetünk eredményesek – nyilatkozta a zöld-fehérek weboldalának az elutazás előtt Supka Attila vezetőedző.

A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Vasas FC vendége lesz. A meccsről honlapunkon élőképes tudósítást láthatnak a főváros klub jóvoltából!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!