Fernando Torres, az Atletico Madrid legnagyobb legendája bejelentette, a kevés játéklehetőség miatt másodszor is távozik a klubtól.

A 34 éves támadó egy angliai, majd egy olaszországi kaland után tért vissza a matracosokhoz, ám úgy fest a szezon végén újra elhagyja szeretett egyesületét.

„Ez az utolsó szezonom a klubnál. Mint láthatják, nagyon keveset játszom – mondta Torres, aki a nyáron egyébként is szabadon igazolhatóvá válik. – Úgy érzem, kötelességem volt erről tájékoztatni a szurkolókat.
Nem volt könnyű döntés, nagyon nehéz másodszor is elköszönni. Az volt a célom, hogy itt akasztom szögre a cipőmet, de szeretnék még játszani két, három vagy akár öt évet is.”

Vannak akik marasztalnák a veterán csatárt.

„Fernando klubunk legendája. Az Atlético Madridnál mindig nyitva áll előtte az ajtó. Mindig is azt mondtuk, hogy egy személyben ő dönt a jövőjéről, és ha úgy határoz, hogy máshol folytatja a pályafutását, akkor csak azt tudom mondani, hogy köszönünk neki mindent, amit a klubért tett” – mondta Enrique Cerezo, az Atlético elnöke.

Az egyszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes csatár kapcsán korábban arról szóltak a hírek, hogy Kínába igazol, ám jelenleg arra van nagyobb esély, hogy marad Spanyolországban.

Fotó: goal.com

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!