Két győzelem és két vereség a mérlege a 2017/18-as élvonalbeli futsal bajnokság kiírásában a szombathelyi zöld-fehér együttesnek. A Haladás a nyáron alaposan megerősödött és a Rába ETO skalpját is begyűjtötték. Idegenben viszont még akadozik a gépezet – leginkább a támadó szekcióban. Turzó József szerint fokozatosan javul csapata formája, ezt pedig a fővárosi zöld-fehér rangadón szeretnék bebizonyítani.

– Sajnos nem úgy alakult a Berettyóújfalu és a Nyírgyulaj elleni, idegenbeli mérkőzéseink, mint szerettük volna. A védekezésünk szépen összeállt, azonban a támadószekcióban akadnak még megoldandó gondok. A legutóbbi találkozón több ziccert is rontottunk, ezt a hiányosságot pedig nem tudtuk orvosolni. Azonban biztató, hogy a Berettyóújfalu elleni találkozó egészét nézve felvettük a bajnoki címre is esélyes riválisunkkal a versenyt.

Nagyobb koncentrációval és pontosabb befejezésekkel pontot, vagy pontokat hozhattunk volna haza. Reményeink szerint a Ferencváros elleni mérkőzésen már az eredményességgel sem lesz gondunk. Örömmel mondhatom, hogy Hegyesi Zsolt – aki az előző szezon végén szenvedett súlyos sérülést – ismét bekapcsolódott a munkába, így kellemes gondot fog okozni a csapat összeállítása – zárta gondolatait a Haladás vezetőedzője.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!