A végletekig kiélezett mérkőzésen szenvedett vereséget az élvonalbeli női röplabda bajnokság 3. fordulójában a Haladás VSE. Aki csak a végeredményt hallja, bizonyára azt hihetné, hogy sima mérkőzés volt. Ennél nagyobbat pedig aligha tévedhetne, hiszen a szombathelyiek többször is felálltak a padlóról és minden vesztett szett esetében két aprócska pont hiányzott a meglepetéshez.

Mucsi Péter szerint jó úton jár csapata – fotó: Bodorkós Máté

Mi lenne az plusz, amivel megszerezné az együttes a győzelmet?

Véleményem szerint a hozzáállással nem volt gond. Az első pillanattól kezdve hajtottak a lányok, az viszont kétségtelen, hogy ez a csapat még koránt sem tekinthető késznek. A találkozón ugyanazok a problémák köszöntek vissza, mint az első két fordulóban. Egyrészt fizikálisan sem vagyunk még a toppon, másrészt még nincs egyben a társaság. Ezt a hullámvölgyek hosszából is észre lehetett venni. Ránk jellemző módon hamar kilábaltunk ezekből a periódusokból, azonban vasárnap ennek nyoma sem volt. A nyitás, valamint a nyitás-fogadás tekintetében is van hova fejlődnünk – mondta Dr. Mucsi Péter, a Haladás VSE röplabda csapatának vezetőedzője.

Remekül játszott a Hali új szerzeménye, Milana Reljić – fotó: Bodorkós Máté

Hasonlóan értékelte az együttes teljesítményét Milana Reljić, a nyáron szerződtetett játékos is, aki jó teljesítménnyel rukkolt ki a Gödöllő elleni mérkőzésen.

– Igazán jó és küzdelmes összecsapás volt. Szerintem jól is játszottunk, de még nem nevezhetjük tökéletesnek. Talán egy kicsivel több időre volna szükség, hogy összeálljon a játékunk és jobban megismerjük egymást. Így nem lesz akkora teher a vállunkon, amikor a 23. vagy a 24. pontot kell megszereznünk – fejtette ki véleményét Milana.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!