Megye I. 12. forduló teljes eredménysora

Petőfi SE Vasszécseny 2:4 Körmendi FC
(Horváth D. 44’ Pongrácz D. 70’ ill. Niksz T. 34’,52’,68’ Varga P. 67’)
Kiállítva: Dedics A. 78’ (Körmend)
Nehéz mérkőzésen van túl a címvédő körmendi gárda, a vendégek többször is előnyre tettek szert ám a házigazda nem hagyta magát és egészen a mérkőzés végéig küzdött.

Celldömölk VSE 4:0 Szentgotthárd VSE
(Enyingi M. 2’ Németh J. 60’,88’ Molnár T. 82’)
Kiállítva: Kovács G. 82’ (Szentgotthárd)
Hiába a korai vezetés a Celldömölk csak a második félidő derekán tudta bebiztosítani a győzelmét egy küzdelmes, kemény belépőkkel tarkított mérkőzésen.

Sárvár FC 2:0 Egyházasrádóc SE
(Pető B. 11’ Takács Á. 58’)
Mindkét együttes veszélyes pontrúgásokkal operált a mérkőzésen. A hazaiak több ízben a kapufát is eltalálták, majd a korai vezetésre a második félidőbe tettek rá egy lapáttal, Takács gyönyörű mozdulattal lőtt kapásból a vendégek hálójába. Megérdemelt hazai siker született, akár több góllal is nyerhetett volna a Sárvár.

(Forrás: sarvar fc facebook,youtube.com/user/markszabados)

Jánosháza VSE 3:2 Vasvár VSE
(Marsai M. 10’ Varga A. 35’-öngól Szabó T. 91’ ill. Réfi E. 19’ Berta R. 27’)
Izgalmas és kiélezett mérkőzésen a hajrában csereként beálló Szabó a 91. percben szerezte meg a győzelmet a Jánosháza javára, akik így jobb gólkülönbségüknek köszönhetően maradtak a 3. helyen a táblázaton.

Lukácsháza SE. 1:2 Répcelaki SE
(Szabó B. 71’ Tamási R. 73’ ill. László L. 85’)
Már az első félidőben eldönthette volna a mérkőzés végkimenetelét a Répcelak, ám nem sikerült élni az adódó ziccerekkel, hátul pedig egészen kapitális hibákat vétve hozták helyzetbe a lukácsházi támadókat. A második félidőben elfáradó hazai együttes azonban nem tudta tovább bírni a répcelaki rohamokat, és hiába a késői szépítő gól a Répcelak megérdemelten vitte el a 3 pontot Lukácsházáról.

ÖTE Ikervár 2:2 Király SZE
(Vincze Z. 51’ Bogdán R. 83’ ill. Hujber G. 51’ Fritz D. 59’)
A nehéz talajú pályán gyors gólváltást követően úgy tűnt a vendégek a múltheti vereség után újra győzni tudnak, ám a hajrában egyenlített az újonc így kénytelen volt 1 ponttal távozni a Király SZE együttese.

Vép VSE 2:0 Rábapatyi KSK
(Markó M. 41’ Joó B. 89’)
Kiállítva: Enzsöl G. 88’ (Rábapaty)
Egyre nagyobb bajba kerülhet a tavalyi meglepetés csapat, a Rábapaty, akik zsinórban az 5. találkozójukat veszítették el. Ezúttal a középmezőnyben tanyázó Vépiekhez látogattak, és bár a hazaiak csak a hajrában döntötték el a roppant feszült hangulatban zajló találkozót, a győzelmük megérdemeltnek mondható.

Rum KSC 2:0 Kőszegi FC
(Székely B. 23’ Pásti Z. 90+2’)
Remek teljesítményt nyújtva tartotta otthon a 3 pontot a hazai csapat, akik ezzel a győzelemmel elléptek a kiesőzónából.

A következő forduló párosítása és a tabella:
13. forduló és tabella

 

Kiemelt kép forrása: Lukácsháza SE Facebook, Németh Péter fotója

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!