Potom 96 millió forintot kellene kiköhögnie annak a Patriots rajongónak, aki megkívánta ezt a járgányt, de azért van a sztoriban egy fura csavar is.

Tom Brady támogatói szerződését kötött az Aston Martinnal, ami így elsőre nem tűnik túl nagy dolognak, mondhatni mindennapos esemény. Azonban a kontraktusnak volt egy fura záradéka, ami kimondta, hogy Brady barátunk tervezhet egy autót.

Ezek után jelentették be azt is, hogy a Tom által tervezett verdából mindössze 12 darabot értékesítenek, amivel egyrészt a legritkább autók listájára is felkerül a gép, másrészt meg csökkenti az Aston Martin veszteségeit, ha a nyakukon marad az egyedi széria. A cég vezéreinek biztos beugrott a Simpson család 1991-es epizódja, amikor a Powell Motors piacra dobta a “The Homer”-t, amit maga Homer Simpson, az átlagember tervezett.

A Brady-féle Aston Martin ára 56 millió forint (212 ezer dollár) lett volna, de ezt kicsit feljebb tornászták, így jött ki a véglegesnek tűnő 96 millió forintos (359 950 dolláros) végösszeg.

Forrás: Twitter

A pletykák szerint Brady segíteni fog a klasszikus DB11 sorozat leváltásában, és a DB12 széria elindításában is, talán erre is utal, hogy a limitált szériás autóból csak 12 darabot adnának el, a DB12 meg amúgy is jobban passzolna a focista mezszámához.

Végül, pedig jöjjön a beígért fura csavar, mert a 11-es mezt a Patriots-nál Drew Bledsoe (DB11) viselte, és az ő helyére került Tom Brady. Nem csodálkoznánk, ha a Brady tervezte Aston Martinok kesztyűtartójában kis frigók lennének, behűtött avokádó jégkrémmel…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!