Ötödik alkalommal rendezik meg Szombathelyen a világ legnépszerűbb ifjúsági és serdülő körverseny sorozatát november 8-12. között. Közel 350 játékos érkezik a vasi megyeszékhelyre, 55 ország fogja képviseltetni magát a tornán.

A Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) által támogatott bajnokságban egy éven át versenyeznek egymással a serdülő és utánpótlás korú sportolók. A sorozatban összesen 25 alkalommal, három különböző minősítésű versenytípusban – Golden, Premium és Regular – mérik össze tudásukat az indulók.

A játékosok az egy év alatt öt kontinensen teszik tiszteletüket, hiszen Ázsiától Európán át Amerikáig zajlanak a tornák. A szombathelyi Premium Junior Circuit a sorozat utolsó előtti állomása, a döntő megmérettetés 2018. február 2-4. között lesz Luxemburgban, ahova a legjobb 16 fiú és 16 lány küzdhet a végső győzelemért.

Helyszín és időpont: Szombathely, Arena Savaria – 2017.november 8 – 12. 09:00-22:00
A belépés ingyenes.

A keddi sajtótájékoztatón Dr. Puskák Tivadar polgármester mellett Dr. Paár Dávid a MOATSZ elnöke és Kalmár Attila, a Pannonsport Kft. ügyvezető igazgatója vett részt.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!