A leállás idején még a Sugár úti pályára se nagyon léphettünk be, így aztán már nagyon hiányzott a dobókör. Októberben már egy kicsit visszaálltunk, megint mozgunk. Én azért szeptemberben is heti egyszer kimentem a pályára, most viszont újra heti 3 alkalommal látogatjuk az edzéseket: kétszer dobunk, egyszer súlyt emelünk, levezetésként pedig még focizunk is – nyilatkozta honlapunknak a 20 éves atléta, aki szerint 2-3 hét múlva már nekiállnak alapozni is.
Hajnali hosszú futásokkal kezdünk a pályán, aztán decemberben már keményen alapozunk, majd januárban Dél-Afrikában edzőtáborozunk. Tavasszal már jönnek a versenyek, de újabb dél-afrikai edzőtábor is vár majd ránk – tette hozzá Halász Bence.

Halász Bence a londoni dobókörben
www.atletika.hu

A Dobó SE kiválósága számára – legnagyobb bánatára – 2018-ban sajnos nem rendeznek korosztályos világversenyt, viszont a felnőtt Európa-bajnokságon ott akar lenni és sokkal jobb eredményt szeretne elérni, mint a 2017-es felnőtt világbajnokságon.
Az augusztusban megrendezendő berlini EB lesz számára az év versenye, de meghívásos versenyeken is dobókörbe áll majd.

Halász Bence, mint honlapunk egyik fiatal ,,arca” hétről-hétre jelentkezik majd weboldalunkon és nemcsak sportkarrierjéről, de hétköznapjairól is gyakran hírt ad majd.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!