Bár a SzoESE 3-0 arányban győzedelmeskedett a Veszprém ellen a másodosztályú női röplabda bajnokságban, nem elégedett a vezetőedző és a csapatkapitány sem a mutatott játékkal.

Bodzer Attila vezetőedző: Sajnos nem mondhatjuk az eredmény dacára sem, hogy jól játszottunk. Az első két szettben hagytuk, hogy az ellenfelünk irányítson és a vezetést is átengedtük nekik. Nagyon sok, apró hibát követtünk el, ezzel pedig a saját dolgunkat nehezítettük meg. Az utolsó játékban aztán megmutatták a lányok hogyan is kell jól röplabdázni. Vannak még megoldásra váró problémáink, de keményen dolgozunk.

Akcióban a csapatkapitány – Fotó: Bodorkós Máté

Gulkai Zsófia csapatkapitány: Bosszantó hibákat vétettünk a találkozón. Leginkább a nyitásokkal és a nyitásfogadásokkal gyűlt meg a bajunk. Szerencsére a csapatnak volt tartása és tudtunk fordítani. A két együttes közti, valódi különbség az utolsó szettre jött ki, amikor ellentmondást nem tűrően játszottunk. Az a célunk, hogy ezt a formát, hozzáállást mentsük át a későbbiek folyamán, lehetőleg a megelőző hullámvölgyek nélkül.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!