Vas Megyei II. osztály Szombathelyi csoport 13. forduló

Jáki SE 15:0 Tápláni KSK
A múlt heti vereség után ismét győzni tudott a Ják, méghozzá nem is kis különbséggel. A hazaiak ezzel a győzelemmel tapadnak az élmezőnyhöz, míg a vendégek helyzete egyre reménytelenebbé válik a bennmaradást illetően.

Gyöngyöshermán 4:1 SÉ SE
A mérkőzés előtt nem a hazaiak számítottak az esélyesnek, ám remek formájuknak köszönhetően zsinórban a 3. találkozójukat sikerült megnyerniük, így már a középmezőnyben vannak, míg a vendégek egyre jobban kezdenek eltávolodni az élmezőnytől.

Rábahídvég KSK 0:9 Balogunyom SE
A sereghajtó és nullapontos otthonába látogatott a hétvégén a végső győzelemre is esélyes Balogunyom. A várakozásoknak megfelelően a vendégek gyorsan eldöntötték a találkozót, és feltornászták a gólkülönbségüket. A Rábahídvég helyzete kilátástalan, legutóbbi 3 bajnokijukon 29 gólt kaptak.

Szombathelyi Spari FC 6:0 Szentpéterfai SE
A középmezőny első felébe elhelyezkedő csapatok összecsapásán a vártnál talán nagyobb különbségű hazai győzelem született.

Söpte SE 0:3 Tanakajd TC
A bajnoki elsőségre hajtó vendég együttes magabiztos győzelmet aratott. Igaz a korai vezetést csak a hajrában sikerült bebiztosítaniuk, ám az utolsó 10 percben kétszer is betaláltak.

Felsőcsatári KSK 0:2 Bozsoki SE
A kiesőzónából menekülő együttesek összecsapása szoros ütközetet hozott, a találkozó állása sokáig 0:1 volt ám az egyenlítés érdekében kitámadó hazaiak a hajrában még egyszer kapituláltak.

Csepregi SE 1:1 Gencsapáti KSE
Az elmúlt héten a vendégeknek sikerült legyőzniük az egyik bajnokaspiránst, most viszont az éllovas otthonába látogattak. Feszült hangulatban zajlott a mérkőzés, a Csepreg nem nagyon találta a fogást ellenfelén, akik szervezetten védekeztek. Az első félidő végén aztán egy vitatott büntetőből a hazaiak megszerezték a vezetést, ám a vendégek a második játékrészt remekül kezdve egyenlíteni tudtak, ezután pedig már az eredmény nem változott.

Jegyzőkönyv és tabella: ITT

Vas Megyei II. osztály Sárvári csoport 12. forduló

Büki TK 0:0 Kemenesalja FC
A megyei első osztályra vágyó csapatok mérkőzésén nem született gól, a találkozó feszült hangulatban zajlott, csak a gól hiányzott a találkozóból.

Ölbő KSE 2:1 Pecöl KMSE
Megkezdte a felzárkózást az Ölbő együttese, akik a legutóbbi két találkozójukat megnyerték. Helyzetük azonban még nem stabilizálódott, az utolsó helyezett Mersevátot csupán 1 ponttal előzik meg, igaz jelenleg 3 csapat is 11 ponttal áll a tabellán, beleértve a mostani ellenfelet, a pecölieket is.

Merseváti SE 3:7 Püspökmolnári KSK
Igazi ki-ki mérkőzés zajlott a sereghajtó Merseváti és az 5. Püspökmolnári között, a találkozó sokáig fej-fej mellett haladt, a 82. percig 3:3 volt az állás, ám ezután beindultak a vendégek és az utolsó 8 percben 4 gólt is szereztek.

Gérce KSE 4:1 Sitke KKSE
A hazaiak nem tettek le a bajnoki cím megszerzéséről, igaz az elmúlt két találkozójukon vesztesen hagyták el a pályát, ám ezen a hétvégén ismét szebbik arcukat mutatták és magabiztosan győzték le a középmezőnybe tartozó Sitke együttesét.

Szeleste-Pósfa SE 1:1 Uraiújfalu SE
A hazaiak kezdenek leszakadni az élbolytól, míg a vendégeknek minden pontra szükségük van, ha elakarják kerülni a kiesőzónát. Parázs hangulatú mérkőzésen a vendégek a második félidőben mutatott játékukkal megérdemelten egyenlítettek.

Jegyzőkönyvek és tabella: ITT

Vas Megyei II. osztály Körmendi csoport 13. forduló

Bajánsenye 6:4 Körmendi Téglagyári SE
Igazi vízilabda eredményt játszott egymással a két együttes. Először a vendégek szereztek két gólos vezetést, majd erre a hazaiak 4 találattal reagáltak. A folytatásban a Téglagyári SE megint két gólt szerzett így 4:4 volt a mérkőzés állása, ezután viszont a hazaiak megint kétszer eredményesek voltak, így otthon tartották a 3 pontot egy igazán változatos mérkőzésen.

Szakonyfalu 4:2 Körmendi VSE
A tabella hátsó felében található hazaiak nem várták túl jó formában a találkozót, az előző 4 mérkőzésükön vesztesen hagyták el a pályát, míg a vendégek a tabella második helyén állva tovább szerettek volna zárkózni az első helyezett Szarvaskendhez. A találkozó ennek megfelelően kezdődött, a vendégek 2 gólos előnyre tettek szert 11 perc elteltével, ám ezután varázsütésre megtáltosodott a hazai együttes és 4 gólt szerezve megfordította a meccs állását.

Szarvaskend SE 6:0 Nádasd KSE
A listavezető Szarvaskend a tavaly még megyei első osztályú Nádasdot fogadta, a vendégek idén közel sincsenek ahhoz a szinthez, amivel feljutottak a megyei I-be, és jelenleg a tabella utolsó előtti helyén állnak. A várakozásoknak megfelelően a bajnokaspiráns magabiztosan húzta be az újabb 3 pontot, és a körmendiek hibáját kihasználva már 8 ponttal vezetik a tabellát.

Magyarszecsőd SE 1:3 Őriszentpéter SE
A tabella 3. és 4. helyezettje találkozott egymással a hétvégén, így igazi rangadóra lehetett számítani. A mérkőzés egészen a második félidő elejéig kiegyenlített mederben zajlott, ezután a vendégek kétszer is betaláltak és elvitték a 3 pontot Magyarszecsődről, megelőzve ezzel a hazai együttest a bajnoki táblázaton.

Viszák KSE 2:2 Rábatótfalui SE
A két együttes legutóbbi 4 bajnokságban lejátszott mérkőzése hasonló formát sejtetett a találkozó előtt, mivel mindkét csapat 1 döntetlent, 1 győzelmet és két vereséget produkált az elmúlt időszakban. A mérkőzés végeredménye ennek fényében nem meglepő, a hajrában nagyon nagy izgalmak közepette először vezetést szereztek a vendégek a 86. percben, majd a hosszabbításban egyenlített a hazai gárda.

Jegyzőkönyvek és tabella: ITT

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!