Ismét nemzetközi versenyen bizonyíthatják tudásuk legjavát városunk népszerű kötélugrói. Bánhegyi Attilától, a klub elnökétől megtudtuk, hogy péntek délelőtt 7 versenyző utazik a ködös Albionba.
A Stratfordban megrendezésre kerülő nemzetközi bajnokságon fiatal versenyzőink több versenyszámban is megméretik magukat. Fiatalabb tagjaink, így Nagy Lotti, Baumgartner Luca és Papp Virág is nagyon izgulnak már, hiszen életük első repülőútján és nemzetközi szereplésén vesznek majd részt. A 8-9 évesek mellett a rutinosabb korosztály tagjai, Bakó Lili, Gyurkó Flavia, Fekete Anna és Kovács Kitti is versenybe száll az egyéni és páros versenyek során – fogalmazott Bánhegyi Attila.

A csapatot egyébként Füle Magdolna vezeti. A vezetőedző mellett ott lesz Varga Kató Anikó tornaedző és az ezúttal versenybíróként tevékenykedő Nagy Lola is.

Az egyéni és páros versenyek során egyköteles gyorsasági-, (félperces és 3 perces futás), valamint szabadon választott (zenére) gyakorlatokat is bemutatnak majd a lányok. A kétköteles gyorsasági produkciók során ketten hajtanak, a harmadik versenyző pedig fut, a szabadon választott gyakorlatok során pedig a lehető legnyakatekertebb trükköket is bemutathatják a minél jobb helyezés érdekében.

Bánhegyi Attila reményei szerint minimum egy dobogós helyezést bezsebelve, éremmel vagy érmekkel térnek majd haza a csapat tagjai. A hétvégén kiderül sikerül-e, mi mindenesetre szurkolunk majd.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!