Noha már csak két kör van hátra a szezon első feléből, a tabellán elfoglalt pozíciók még bőven változhatnak. Vegyük sorra, ki-kivel csap össze, és mit várhatunk a csapatoktól a 14. fordulóban.

Szombati mérkőzések (2017.11.18)

Körmendi FC – Király SZE
A Király számára nem úgy sikerültek az utóbbi fordulók, ahogy eltervezték, legutóbbi négy meccsükből talán csak a Répcelak elleni vereségük volt kalkulálható, a két újonc elleni döntetlen és a Lukácsháza elleni fiaskó azonban már kellemetlen eredmény a szombathelyiek részéről. A körmendiek ebben a szezonban nem úgy menetelnek, ahogy a korábbi években tették, ám a dobogóért még így is harcban állnak, jelenleg az 5. pozíciót foglalják el a tabellán.
Játékvezető: KONDOR TAMÁS
Asszisztensek: HORVÁTH BENCE, ERŐS BOTOND

Celldömölki VSE – Egyházasrádóc SE
Bármennyire is meglepetésszerűen indult a rádóciak szezonja, az utóbbi fordulókban nekik sem jöttek az eredmények. A Celldömölk a tőle megszokott magabiztossággal hozza a mérkőzéseit, ám nem mehet biztosra a jelenleg ezüstérmes helyen álló hazai gárda, mert az Egyházasrádóc bárkire veszélyes lehet.
Játékvezető: SZABÓ II ZOLTÁN
Asszisztensek: PUNGOR ZOLTÁN, GYÖNGYÖSSY PÁL

Sárvár FC – Vasvár VSE
A továbbra is hibátlan sárváriak a vártaknak megfelelően kimagaslanak a mezőnyből, és vélhetően hazai pályán hozni tudják majd a Vasvár elleni találkozót is. A vendégek nem futnak mostanában nagy szériát, legutóbbi 5 meccsük mérlege 1 győzelem és 4 vereség.
Játékvezető: SZABÓ I. ZOLTÁN
Asszisztensek: SZABÓ III. ZOLTÁN, FÜLÖP ZOLTÁN

Jánosháza VSE – Lukácsháza SE
Értékes egy pontot szerzett a múlt hétvégén Répcelakon a Jánosháza, ám ez a pont csak akkor ér valamit, ha hazai környezetben legyőzik a Lukácsházát, akik viszont idén várakozáson felül teljesítenek, az elmúlt 6 fordulóban csupán egyszer veszítettek.
Játékvezető: HARCSÁR RÓBERT
Asszisztensek: DOMJÁN DÁVID, FODOR MÁTÉ

 

Vasárnapi mérkőzések (2017.11.19)

Ikervár FC – Szentgotthárd VSE
Az újonc számára a téli pihenő előtt mindenképpen a kiesőzónából való elkerülés lehet a célja, ehhez azonban hazai pályán mind a 3 pontra szükségük lesz a hétvégén. Ahogy idén sok csapatra, úgy a Szentgotthárdra is jellemző a rapszodikus szereplés. A két csapatot ismerve parázs hangulatú, feszült mérkőzésre van kilátás.
Játékvezető: ÁBRAHÁM TIBOR
Asszisztensek: ORDASI MIKLÓS, TIBORCZ VIKTOR

Petőfi SE Vasszécseny – Rábapaty
Igazi kiesési rangadót rendeznek vasárnap az újonc otthonában. A Rábapaty számára amilyen jól sikerült az elmúlt szezon, olyan rossz az idei, jelenleg 4 ponttal sereghajtó a gárda. Nem büszkélkedhetnek túlságosan a vasszécsenyiek sem, csupán 3 ponttal előzik meg a patyiakat. Tipikus 6 pontos találkozóra van kilátás.
Játékvezető: HORVÁTH PÉTER
Asszisztensek: VOJTKO MÁTÉ, DRASKOVITS NORBERT

Vép VSE – Kőszegi FC
A forduló egyik legérdekesebb mérkőzése lehet a Kőszeg vendégjátéka Vépen. Korábban sikerült a kőszegieknek megfogni a Jánosházát és a Répcelakot, igaz a két csapat ellen hazai körülmények között lépett pályára. A vépiek jó formában várják a mérkőzést (utóbbi két meccsüket megnyerték), és esélyesként lépnek pályára hazai környezetben.
Játékvezető: BÍRÓ OTTÓ
Asszisztensek: KONDOR PÉTER, SEBESI PATRIK

Rum KSC – Répcelak SE
A rumiak masszív és szervezett védekezése gondot okozhat a répcelakiaknak, ha ismét kevés kreativitás lesz a játékukban. Külön motiváló tényező lehet, hogy a rumiak játékosa, Farkas Bence éppen a Répcelak színeiben szerepelt az elmúlt szezonban, így biztosan kettőzött erővel készül majd a találkozóra. A vendégek számára viszont kötelező a három pont megszerzése, ha a telet a dobogón szeretnék tölteni.
Játékvezető: FISCHER ATTILA
Asszisztensek: DOMJÁN DÁVID, MÁRTON PÉTER

A mérkőzések kivétel nélkül 13:00-kor kezdődnek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!