Az OTP Bank Liga 16. fordulójában szombaton 15.30-as kezdéssel a 10. helyen álló Balmazújváros vendégeként szerepel, a 11., utolsó előtti Szombathelyi Swietelsky-Haladás.

A haladas.hu kiesési rangadónak nevezi a hajdúsági városban lebonyolítandó meccset. A Horváth Ferenc irányította, újonc balmazújvárosiak 13, a szombathelyiek 11 pontot gyűjtöttek. A hazaiak a legutóbbi körben nem kis meglepetésre 2-1-re nyertek a Diósgyőri VTK vendégeként, a szombathelyiek a Paks (1-2) elleni bajnoki után edzőt váltottak, hétfő óta a szlovák Michal Hipp trenírozza a szombathelyieket. Kérdés, mire volt elég az azóta eltelt néhány nap.

Mindenesetre optimizmusra adhat okot, hogy a zöld-fehérek az idei bajnokságban Sopronban 3-1-re legyőzték a hajdúságiakat.

Gyorsan eltelt a négy nap, igyekeztem minél jobban megismerni a csapatot, a játékosokat, az idő rövidsége miatt persze ez még nem teljesen sikerült. Csupán minimális változások várhatóak a taktikában, de sok, korábbi meccsszituációt kielemeztünk, felhívtam a játékosok figyelmét azokra a hibákra, amiket elkövettek, amelyekből például a gólokat kapták. Ami ellenfelünket illeti, több mérkőzésüket is megnéztük videón, részletesen kielemeztük a futballjukat. Tiszteljük őket, de szeretnénk sikeresek lenni, győzni akarunk Balmazújvárosban – fogalmazott a klub honlapjának Michal Hipp.

A meccs eredményét ÉLŐben követhetik nálunk.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!