Szörnyű hírt közölt hivatalos honlapján a labdarúgó NB II-ben szereplő Győri ETO: a csapatkapitány Nagy Ádám kénytelen felhagyni a profi futballal, egy – az MTK elleni mérkőzésen elszenvedett – agyrázkódás miatt.

A mérkőzés után a 21 éves játékos tüzetesebb orvosi kivizsgáláson esett át. Ezután az orvosi stáb vezetője, Ágh László arról tájékoztatta a játékost és az ETO vezetőségét, hogy egy korábbi sérülés, vagy elváltozás miatt mindenki legnagyobb sajnálatára egészségügyi okokat szem előtt tartva fel kell hagynia aktív labdarúgó-pályafutásával – írja az eto.hu.

Forrás: eto.u

Nagy Ádám nyilatkozott a történtekről

„Nagyon nehéz ilyenkor mit mondani, igazából még fel sem fogtam, mi történt. Jó lenne azt hinni, hogy ez egy rémálom, de sajnos nem az, ez a szomorú valóság. Gyakorlatilag egy olyan dolog ért véget, ami még el sem kezdődött. Időre van szükségem, hogy feldolgozzam ezt az egészet. Az ETO az életem, a mindenem, nagyon fáj, hogy többet nem tudok pályára lépni. De ha a pályán nem is, a lelátókon biztos találkozunk még.

Köszönöm szépen a szurkolóknak a szeretetüket és támogatásukat, köszönöm a klubnak az itt eltöltött 11 évet, és köszönöm a vezetőségnek, hogy mellettem állnak ebben a nehéz helyzetben. Az utolsó hazai mérkőzésünkön a Zalaegerszeg ellen december 3-án szeretnék mindenkitől méltó módon elbúcsúzni, remélem, minél többen kijöttök.

A következő időszakban szeretném magamban nyugodtan feldogozni a történteket, arra kérnék mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben, ha megérett a dolog bennem, még fogok róla beszélni, de addig nem szeretnék többet nyilatkozni.

Mindörökké hajrá ETO!”

Nagy 11 évet töltött el játékosként az ETO kötelékeiben, ez idő alatt – az utánpótlás mérkőzéseket is beleszámítva – 274 mérkőzésen lépett pályára és 66 gólt szerzett valamint 18 évesen bemutatkozott az NBI-ben is, ahol 7 találkozón kapott szerepet. Két évvel ezelőtt aztán ő lett a győriek csapatkapitánya.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!