Vas Megyei III. osztály Szombathelyi csoport

A bajnokság feléhez érkeztek a szombathelyi csoportban. A Nárai az utolsó fordulóban sem hibázott, így 11 győzelmével és két döntetlenjével vezeti a bajnokságot, előnye 4 pont az őt üldöző toronyi együttessel szemben. A csoport sereghajtója az a Gyöngyösfalu, akik az eddig eltelt 13. fordulóban nem tudtak pontot szerezni, hiába álltak többször is közel hozzá.
A teljes 13. forduló eredménysora, és a tabella elérhető ide kattintva.

Vas Megyei III. osztály Körmendi csoport

A körmendi csoport a legtöbb, 17 együttesből álló harmadosztállyal büszkélkedhet. A tabellát a Gersekarát vezeti 35 ponttal, akik 16 meccsükből 10-et megnyertek, és csupán egyszer vesztettek. Az őket üldöző Telekes együttesének 4 pont a hátránya, de mögöttük is nagyon szoros a mezőny, a Csörötnek, a Rábagyarmat és a Pankasz is 30 egységgel rendelkezik, és az utolsó előtti fordulóban mindhárom együttes vereséget szenvedett. A sereghajtó Csákánydoroszló 4 pontot gyűjtött eddig az eltelt fordulók alatt, noha sokszor csak 1 góllal maradtak alul aktuális ellenfelükkel szemben. A nagyon izgalmas versenyt hozó bajnokság téli szezonjából még hátravan 1 forduló, ide kattintva elérhetőek a párosítások, és a teljes tabella.

Vas Megyei III. osztály Sárvári csoport

A 13 meccséből 11-et megnyerő és csupán kettőt elvesztő Kemenesmagasi jövőre újra szomszédvári rangadót vívhat a Kemenesaljával, ha tavasszal is ilyen jól szerepelnek. Ebbe azonban lesz még beleszólása a Szergénynek is, és bár utóbbi két meccsét elvesztette, de az Ostffyasszonyfa is odaérhet még a végelszámolásnál, igaz az ő hátrányuk már 8 pont a listavezetővel szemben. A sárvári csoport sereghajtója a Nemeskocs együttese, egy jó tavasszal viszont még visszajöhetnek, és felzárkózhatnak.
Ebben a régióban is játszanak még fordulót a hétvégén, a párosítás és a tabella ide kattintva elérhető.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!