Szolnoki Dózsa – Aligátor Vízilabda Kft. 20-8 (5-1, 7-2, 4-2, 4-3)

Szolnok, OB I-es vízilabda-mérkőzés, A-csoport

vezette: Mucskai Péter és Tóth Sándor

4. negyed: az utolsó ráúszásnál is Zalánki hozta el a labdát, majd Hangay akcióból növelte a szolnoki gólok így is már tekintélyes számát. Takács Kristóf szabaddobásból szépít, 17-6. Bátori Bence 6 perccel a vége előtt is betalál, 18-6. A negyed közepén Basara akcióból szépít, 18-7. Bátori is akciógóllal véteti magát észre, 19-7. Kurucz Barna szabadból lőtt góllal szépít, majd a szolnoki Fülöp Bence akcióból állítja be a végeredményt, 20-8.

3. negyed: 2 percig bírták az aligátorok, majd Cuk Milos és Bátori újra eredményes volt, 14-3. Ezután Basara lőtt akciógólt, 14-4. A negyed végén még Hangay és Bátory lőtt gólt emberelőnyből, 16-4. Az utolsó pillanatokban megúszás után szépít Ekler Zsombor, 16-5.

Szünet.

2. negyed: megint Zalánki hozta el a labdát, majd a játékrész 2. percében Basara szépít emberelőnyből, 5-2. Ezután Prlainovic, Zalánki és Mezei 2x is növeli a szolnoki gólok számát. ezzel 9-2. Sajnos ezzel még nem ér véget a negyed, Bátori lő gólt, majd Hajmási szépít, 10-3. Cuk Milos és Yuonger Aaron is betalál még, 12-3 a szünetben az állás.

1. negyed: Zalánki hozta el a labdát, aztán Cuk Milos szerez vezetést a hazaiaknak, 1-0, majd Takács Kristóf lövését védte a szolnoki kapus. Bátori Bence növeli a fölényt emberelőnyből, 2-0. Ezután, a negyed 4. percében Ukumanov szépít, 2-1. Beindul a szolnoki henger: Younger Aaron, majd Cuk Milos még 2x betalál, 5-1.

A szombathelyiek a Kovács B. – Hajmási, Polovic, Takács, Basara, Garancsy, Ukumanov összeállításban veszik fel a harcot. Csereként Baranyai, Baj, Doma, Galambos, Kurucz, Ekler Zs. játékára számít Matajsz Márk vezetőedző.

A hazaiak az ,A’ csoportot hibátlan teljesítménnyel vezetik, a szombathelyiek pedig 6 ponttal állva a 6. helyen várják a bajnokit. A meccs, illetve a bajnokság 8. fordulójának előzményeiről ITT már olvashattak, most nézzük a történéseket!

18.55 – Jó estét és szombathelyi gólokban gazdag sportélményt kívánok minden kedves olvasónknak! 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!