Az első félidőben közel húszpontos hátrányt szedett össze, ám a fordulás után megrázta magát és végül nyerni tudott a Los Angeles Lakers az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában – Brandon Ingramék így a nyugati nyolcadik helyre léptek előre.

Los Angeles Lakers – Chicago Bulls 103-94

Nehéz helyzetből jött vissza a Lakers a chicagoiak ellen. Az első játékrészben nagyon gyengék teljesítettek, mind támadásban mind védekezésben, ezt a 13 eladott labda is bizonyítja. 19 pontos hátránnyal mentek szünetre a csapatok ám Luke Walton rendet tett a játékosok fejében, és a fordulás után egy új mérkőzés kezdődött a Los Angeles Lakers számára. Kyle Kuzma és Brandon Ingram mellett Kentavious Caldwell-Pope is remekelt, a nyáron érkező hátvéd 21 pontot dobott, ebből 11-et az utolsó negyedben. A jó támadójáték mellett összeszedettebben működött a védekezés is, így a hajrában megfordították a mérkőzést. Nem volt egy könnyű szülés a Lakers számára.

A Lakers legjobb dobói a mérkőzésen: Kuzma 22/12, Caldwell-Pope 21/3, Ingram 17/3
A Bulls legjobb dobói a mérkőzésen: Valentine 17/15, Blakeney 15, R. Lopez 14

A teljes tabella ide kattintva elérhető.

További NBA hírmorzsák: 
-A zsinórban 9. vereségét elszenvedő Los Angeles Clippers vezetőedzője nagy bajban van, amennyiben Doc Rivers nem tud gyorsan változtatni a csapat morálján, úgy meneszteni fogják a pozíciójából. – írja a New York Times

-Egy, a draftot komolyan befolyásoló hír: az 1/1 egyik legnagyobb esélyesének tartott Michael Porter Jr. kihagyja a teljes idényt, porckorong műtétje miatt.

-55.000 dollárért kelt el Michael Jordan módosított Air Jordan 1-es cipője. Jordan 1986-ban viselte ezt a cipőt, miután visszatért lábsérülését követően, és a balos lábbelin volt egy kis változtatás, hogy megvédje a bal bokáját és lábfejét.

Forrás: nicekicks.com

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!