December 31-i hatállyal búcsúzik a Veszprémi Építők Sportegyesület elnöki tisztétől Kálomista Gábor, aki erről közleményben tájékoztatta pénteken az MTI-t.

Mint írta, majdnem két évtizeden át segítette a veszprémi kézilabdát, szervezéssel, kapcsolataival, amikor arra volt szükség anyagilag is.
“Öröm és bánat, siker és kudarc egyaránt kísért bennünket az úton. Számos tehetség megfordult a királynék városában, és egy magyar középcsapatból Európa és a kézilabda világ egyik legnagyszerűbb csapatát építettük fel. Nagyszerű pillanatok sokasága áll mögöttünk, és a mögött a kétszázezer szurkoló mögött, akikre Magyarországon, s még a ki tudja hány ezer, százezer külföldire számíthattunk” – írta.
“Most egy korszak véget ér az életemben. Hosszú éveken át vállaltam szerepet a veszprémi kézilabda segítségében, szolgálatában, irányításában, mert nekem mindhárom ugyanazt jelentette. A csapatot, a sikert, a nagyszerű közösséget, amire mindenütt büszke lehettem” – írta.
A közlemény szerint 2017. december 31-i hatállyal lemond a Veszprémi Építők Sportegyesület elnöki tisztéről, s ezzel mindennemű választott megbízatása megszűnik a csapatnál.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!