A Hali-Fradi zöld-fehér rangadóról ITT tudósítottunk, de mi is vezethetett a sikerhez? Néhány adalék, melyet a klub honlapja hozott nyilvánosságra. Kiderült, hogy Buti Róberttől, a Dogs Elite szurkolói csoport tagjától kaptak a Hali-cséká sms-t a mérkőzés előtt, az öltözőben ezt olvasta fel Halmosi Péter. Ez még motiváltabbá tette a csapatot.

Az üzenetet Cucu és Buti Róbert engedélyével tetté közzé a haladas.hu.

“Klubunk történelmi pillanathoz érkezett! Az új stadion miatt visszatértek a régi nagy szurkolók! Fent a mennyben több tízezren szorítanak nekünk! Olyan emberek is vásároltak jegyet a mai mérkőzésre akik életükben nem látták még a Haladást, nem egyedül érkeznek, a gyermekeik itt ott lesznek. Most tegyétek ki a szíveteket a pályára, mutassátok meg, hogy kell megdögleni a szurkolókért! Nem az eredmény a fontos, hanem az, aki megvette azt a kib…. jegyet erre a meccsre, az úgy menjen haza, hogy a csapat mindent megtett. Csak rajtatok múlik, dögöljetek meg a pályán, ha kell hordágyon vigyenek le benneteket a lefújás után! Érezzétek át a mai nap jelentőségét! Menjetek ki és higyjétek el, nincs lehetetlen! Mi veletek vagyunk! HAJRÁ SZOMBATHELY!HAJRÁ HALADÁS!”

Mi pedig azt közöljük, hogyan is szurkoltak a szombathelyi szurkolók, kicsiik, nagyok és idősebbek hogyan buzdították kedvenc csapatukat, a Haladást.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!