A keddi versenynapon kick lightban mindenki bekerült a döntőbe, K1-ben Virág Tamás Európa Kupa harmadik helyezett lett, sajnos mérkőzés közben megsérült, bordatörést szenvedett, Kolompár Kitti pedig K1-ben jutott a döntőbe – tájékoztatta weboldalunkat a többszörös világ- és Európa-bajnok Horváth Győző, de nézzük a részleteket.

Megtudtuk, hogy az Európa Kupa 1. napján a selejtezőket bonyolították le egyenes kieséses rendszerben.
Ellenfeleink túlnyomó többségben ukránok, lengyelek, osztrákok és szlovákok voltak, a lányoknál átlag 3-4 jól felkészített induló volt súlycsoportonként. A mieink közül mindenki ügyes volt, Császár Klaudia (63kg), Horváth Győzőné Hajni (+66kg), Virág Tamás (+91kg) és én (+91kg) is bejutottam a kick light döntőjébe. Kolompár Kitti (-50kg) K1-ben lett döntős, ugyanakkor Virág Tamás K1-ben harmadikként végzett bordatöréssel, a sors iróniája, hogy nem tudom, hogyan döntőzik majd ellenem – foglalta össze az 1. nap szombathelyi vonatkozású eseményeit Horváth Győző.

Szerdán folytatódik az Európa Kupa, 17 órakor kezdődik a nagy gála, ahol az Európa Kupa döntőit követően több pro am és profi címmérkőzés is lesz. Horváth Győző Virág Tamás ,,házi” döntője mellett Klaudia egy ukrán, Hajni egy szlovák, Kitti pedig egy lengyel ellenféllel mérkőzik meg az aranyéremért.

A szombathelyi különítmény a Miell Quality támogatásával vesz részt a lengyelországi kontinensviadalon.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!