Azzal a nem titkolt szándékkal léptek pályára hétfő este a Swietelsky-Haladás VSE teremlabdarúgói, hogy az élvonalba frissen feljutó Deac gárdáját két vállra fektessék. Ennek megfelelően támadólag léptek fel a szombathelyiek és több helyettel is jelezték, hogy komolyan kell venni őket. Azonban hiába a nagy elán és a ziccerek sokasága, csak nem sikerült megszerezni a vezető találatot. Aztán Hajmási akciógóljának köszönhetően mégis a hazaiak mehettek előnnyel az öltözőbe.

A folytatásban is hasonló forgatókönyvet láthatott a közönség: meddő Haladás fölény, amely helyzetekben igen, de gólokban nem mutatkozott meg. Majd Márkus tett róla, hogy jobb hangulat uralkodjon a csarnokban. A hajrára aztán vészkapussal próbálkozott a DEAC, de ez csak a zöld-fehérek malmára hajtott a vizet, így a válogatott formában focizó Hajmási vezérletével megérdemelt győzelmet aratott a Haladás.

Swietelsky-Haladás VSE – Debreceni Egyetemi AC
6-0
(1-0)

Haladás: Sásdi, Matyi, Gyimesi (kapusok) – Gyurcsányi, Hajmási, Melo, Horváth P., Hegyesi, Németh P., Márkus, Mendes, Vidák, Bencsik.
Vezetőedző: Turzó József

Gólszerző: Hajmási 3, Márkus, Vidák, Bencsik

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!