A legutóbbi fordulóban a Debrecen elleni mérkőzésen térdsérülést szenvedett a nyáron igazolt brazil játékos, Leo Mendes. A héten elvégezték az ilyenkor szükséges vizsgálatokat. Az MR eredményéből kiderült, hogy komoly a baj. Az elülső keresztszalagja elszakadt és megsérült a porc is a térdében. A 2017/2018-as bajnokságban már nagy valószínűséggel nem léphet pályára. Nagy veszteség a csapatnak.

*

Az NB III-as futsal bajnokság 4. fordulójában esélyeshez méltóan játszott a Haladás csapata. Már az első perctől látszott, hogy a szombathelyiek komolyan veszik az összecsapást és már a találkozó elején magához ragadta a kezdeményezést. Sorra dolgozták ki a játékosok a helyzeteket, és szebbnél szebb gólokat szerezve nyerték meg a mérkőzést. A biztos vezetés tudatában sem lankadtak a fiatalok, próbálták kiadni magukból a maximumot, így kiütéses sikert arattak a zöld-fehérek.

Győrladamér KSE – Swietelsky-Haladás VSE II
4:24

Haladás: Homlok, Hegyesi, Mód, Gyenese, Tórh, Papp, Németh Gábor, Szakasics, Németh, Németh Gergő.

Gólszerzők: Mód, Németh Zoltán, Szakasics Balázs 5-5, Gyenese, Tóth, Németh Gergő, Németh Gábor 2-2 és Hegyesi.

*

Hazai pályán, az új Haladás Sportkomplexumban játszhatta bajnoki mérkőzését a két korosztály. A Bőny ellen az u17-es és az u20-as együttes is sikerrel abszolválta a találkozót. Az új környezetben maximálisan kiszolgálták a hazai közönséget a futsalosok, így a Haladás csarnokban 6 ponttal startoltak a Haladás utánpótláskorú csapatai.

Swietelsky-Haladás VSE U17 – Bőny U17 2-1
Gólszerző: Bartha, Gerencsér Antal

Swietelsky-Haladás VSE U20 – Bőny U20 6-2
Gólszerző: Sipos, Tóth Máté 2-2,Kendik, Gyimesi

*

A Haladás u15-ös csapata első tornáját játszotta az idei szezonban. Három mérkőzést játszottak Veszprémben a szombathelyiek. Ezeken a mérkőzéseken egy győzelmet szereztek és kétszer vereséggel vonulhattak le a pályáról a zöld-fehér játékosok. Jövő héten folytatás, mert megkezdődik a Vas megyei futsal bajnokság is.

Haladás – VFC USE “B” 4:1
Haladás – Szilágyi DSE 0:2
Haladás – VFC USE “A” 1:9

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!