Már megírtuk ITT, hogy a múlt héten jó hangulatú fotózáson vettek részt a Falco kosárlabdázói, a cél pedig a Gencsapáti Gyermekotthon lakóinak támogatása volt. A naptárfotózás helyszíne a Backstage medical beauty salon spa volt. A fashion típusú fotókon a kiváló játékosok az otthon lakóival szerepelnek majd.


Többen is szerették volna elvenni a labdát, de Darrin Govens túljárt a gyerkőcök, így a 9 esztendős Horváth Krisztofer eszén is.
Nagyon szeretem ezt a sportágat, szívesen kosarazok a barátaimmal. Kedvencem, Govens 40-es mezében fotóztak. Jól éreztem magam, mindenki kedves volt, remélem, hogy szép lesz a naptár és sokat megvesznek majd belőle a szombathelyi szurkolók – mondta Krisztofer, aki húgával, a mindig mosolygós Mercédesszel a fotózás minden pillanatát élvezte.

Amikor meghallottuk a lehetőséget, örültünk, hiszen, ha ezzel tudjuk a gyermekek karácsonyát szebbé tenni, akkor segítünk. Nagyon szívesen tettük, anyukám is hasonló munkakörben dolgozik, mint a kicsiket elkísérő gyermekfelügyelő. Jó érzés, hogy a srácok így figyelnek bennünket, bízom benne, hogy örömet szerezhettünk nekik – ezt már Perl Zoltán mondta a fotózás közben.

A Falcónak holnap este a Karposh Sokoli elleni FIBA-Kupa meccsen szurkolhatunk, a falinaptárak pedig a december 15-i, Szolnok elleni hazai meccsen lesznek megvásárolhatók.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!