Egy tematikus oldal, amely nemcsak a sportolókkal és egyesületekkel foglalkozik, hanem odafigyel olvasóira is. A Hungarysport.hu célja, hogy ne csak az eredményekről, hanem a háttérben zajló munkákról is tájékoztassa az érdeklődőket, illetve olyan csapatok kapjanak helyet, amelyek eddig nem kapták meg a reflektorfényt.

A visszajelzések alapján olvasóink tetszését is elnyerte kezdeményezésünk, hiszen az élvonalbeli csapatok szereplése mellett a megyei és városi bajnokságokról is rendszeresen írunk.

Olvasóinkat pedig igyekeztük bevonni kicsit a karácsonyi felhajtásba, ezért játékot hirdettünk számukra, amelynek kirobbanó sikere volt. Közel ötvenen tettek eleget a felhívásnak: lájkolták a Hungaysport facebook oldalát, a játék felhívásunkat megosztották és ezt komment formában jelezték is.

Hogy elejét vegyük az esetleges szóbeszédeknek, ezért a nagy értékű nyeremények gazdáinak nevét minden esetben élőben húzzuk ki, ahogy tettük ezt tegnap este is. A többes szám pedig arra enged következtetni, hogy lesz folytatása is az akciónknak.
Pénteken újabb ajándékokért lehet versenybe szállni, ezért célszerű lesz figyelni oldalunkat, ahol a lényeg:

Csak sport és más semmi!

Sorsolás!!! :)Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük, hogy velünk játszottatok!

Közzétette: Hungary Sport – 2017. december 11.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!