Amikor a magyar férfi labdarúgó válogatott kijutott a tavalyi kontinensviadalra, szinte egy emberként követték őket a szurkolók. Zengett egész Franciaország a Soha Party slágerétől. Aztán a válogatott kudarcai miatt az a bizonyos éjjel véget ért.

Nem úgy Bella Dánielnek, aki már gyerekként Haladás mérkőzésekre járt. Eleinte csak a foci, valamint a Falco kosárlabda mérkőzéseit tekintette meg a helyszínen, néhány éve viszont már a kézilabda találkozókon is ott van. Ráadásul igazi szurkolói közösséget építettek ki társaival, valamint a játékosok hozzátartozóival. Nem ritka, hogy idegenbe is elkísérik a csapatot.

Az utolsó “hazai” – répcelaki – mérkőzésről mégis hiányzott. Igazolt távollétének oka, hogy Magyarországtól 900 kilométerre szorított nemzeti csapatunkért. A németországi női kézilabda világbajnokság 5 találkozóját – köztük a magyar-norvég és a magyar-svéd összecsapást – tekintette meg a helyszínen, ahová több zöld-fehér ereklyét is vitt magával.

A 25 éves egyetemista egyébként a kézilabda bűvöletében él, hiszen a jövő évi férfi kontinensviadalt is a helyszínen szeretné megtekinteni. Biztosak lehetünk abban, hogy Bella Dani nyakában akkor is ott lesz a Haladás sál és kifeszít egy zöld-fehér zászlót is – ahogy tette ezt Bietigheim-Bissingenben.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!