ITT már megírtuk, hogy csodaszép új medencét kapott az AVUS OB I-es vízilabda-csapata, majd a horvátok legendás csapatával avatták fel az új ,,katlant”. Most nézzük, hogy látta két aligátor és mesterük a meccset.
Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője a meccs utáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy óriási megtiszteltetés volt, ilyen nagy múltú klub nagyszerű játékosait láthatta vendégül Szombathely.

Jó partnerek voltunk az elején, de aztán kijött, hogy ezt a ritmust még szokni kell, de így is nagyon csodás élmény volt ellenük játszani, elégedett vagyok a fiúkkal – fűzte hozzá Matajsz Márk.

Horváth Alex az 1-2. negyedben védett, addig szoros is volt a meccs, 3-4-et mutatott az eredményjelző, aztán elfogyott az AVUS.

Klasszisokkal jobb csapat a Mladost, ugyanakkor nekünk még szokni kell ezt a szintet. Bele kell erősödnünk ebbe a mezőnybe, amíg tudtuk, tartottuk magunkat, szerintem jó meccsel ajándékoztuk meg a nézőinket. A medence nagyon kellemes, szeretjük, itt edzünk, ma már minden feltétel adott a jó szerepléshez – válaszolt érdeklődésünkre a rutinos kapus.

A rendkívül fiatal Galambos Gergelynek is helyet kapott Matajsz Márk csapatában.

Nekem is nagy megtiszteltetés volt, hogy ilyen csapat ellen lehetőséget kaptam. Egy ideje itt edzünk, tetszik és nagyon a mi igényeinkre van szabva az új medencetér – fogalmazott az AVUS tehetséges pólósa.

Az aligátorok következő tétmeccse december 16-án szombaton lesz, a szombathelyi Fedett uszodában a bajnoki tabella 2. helyén álló, olimpiai bajnokokkal teletűzdelt Ferencváros ellen szállnak vízbe Horváth Alexék.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!