Aligátor Vízilabda Kft. – FTC PQS Waterpolo 8-21 (3-5, 0-4, 2-6, 3-6)

Magabiztos győzelmet aratott az olimpiai-, világ-, és Európa-bajnokokkal kiálló Fradi, de a szombathelyiek is minden dicséretet megérdemelnek.

 

4. negyed: megúszásból Sedlmayer volt eredményes, majd Basara Ivan akcióból lövi a hatodikat, 6-16. Ezután Manhercz és Jansik növelte az előnyt, 6-18. Aztán Gál Dávid is feliratkozott a gólszerzők közé, 6-19. Sajnos nem sikerül kevés gólon tartani a Fradit, Jansik büntetőből lőtte a huszadikat, majd Baj Marcell akcióból lőtte a hetedik szombathelyi gólt, 7-20. Büntetőből Ekler Zsombor iratkozott fel a góllövőlistára, majd Manhercz vágta be a huszonegyediket. 

3. negyed: a vendégek emberelőnyből szerezték a tizediket, Sedlmayer Tamás volt a tettes, 3-10. Vladimir Cvetic törte meg a hosszú percek óta tartó hazai gólcsendet, 4-10. Jansik Szilárd, majd újra Sedlmayer talált be a szombathelyi kapuba, a negyed közepén sajnos helyre állt a rend, 4-12. Fradi széria: Madaras, Manhercz ás Vámos újra, 4-15. Ekler Bendegúz emberelőnyből faragott a hátrányból, 5-15.

Szünet.

2. negyed: újabb Fradi-találat: ismét Mitrovic, de most büntetőből, 3-6. Mitrovic tarthatatlan, újabb akciógólt szerez, majd Madaras Norbert is betalált, 3-8. A negyed végén még Slobodan Nikic is gólt szerzett, 3-9.

1. negyed: Akcióból Ukumanov révén az aligátorok szereztek vezetést, majd Nikola Jaksic emberelőnyből egalizált, 1-1. Ezután Ekler Bendegúz újabb akciógólt lőtt, újra az AVUS vezet, majd büntetőből Varga Dénes egyenlített, 2-2. Aztán újabb gólváltás, Ukumanov megint és Mitrovic, ezzel 3-3. Aztán magához tért a Fradi, Vámos Márton és újfent Varga Dénes révén 3-5 a negyed vége.

A bajnoki meccs beharangozóját ITT már olvashatták, most jöjjön az összecsapás.

17:00 – Jó estét és hazai gólokban gazdag mérkőzést kívánok minden kedves olvasónknak. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!