A Szigetszentmiklós tavaly is jelezte, hogy komolyan kell venni. A jelenleg másodosztályú futsal klub idén végre szeretne feljutni a legmagasabb osztályba. Erre minden esélye meg is van, hiszen a másodosztály nyugati csoportjában második helyen áll. Hétfőn a Romhány SE együttesét tömték ki 7-2 arányban.

A Swietelsky-Haladás VSE csapatának kellemetlen fiaskóban volt része. Hiába játszott jobban a mérkőzés túlnyomó részében a Nyírgyulaj ellen, gyenge védőmunkája miatt vereséget szenvedett a szombathelyi alakulat. A két csapat a Magyar Kupa 3. fordulójában találkozik a Szigetszentmiklós Futsal otthonában.

– Nem szabad a hétfői mérkőzésre gondolnunk, magunk mögött hagyva ezúttal csak az lebeghet a szemünk előtt, hogy a legjobb nyolc csapat közé jussunk. Ellenfelünk egy fiatal és sikerre éhes társaság, ezért a legjobb tudásunkat kell nyújtanunk, ha mindenképpen szeretnénk győzni. Tavaly a döntőben nüanszokkal szorultunk a második helyre. Ha ismételni, esetleg javítani szeretnénk, akkor csak a győzelem az elfogadható eredmény számunkra – árulta el Turzó József vezetőedző.

Szigetszentmiklós Futsal – Swietelsky-Haladás VSE
2017. december 20. – 20:00
Szigetszentmiklós, ÁJTI Sport- és rendezvénycsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!