Szombaton Táplánszentkereszten, majd egy nappal később már Bükön léptek pályára a Haladás VSE u11-es korosztály futsal csapata, ahol a Lurkó, a VAFA, a Grundball és a Király együttesei vártak a zöld-fehérekre. A futsal bajnokság 1. és 2. fordulójában eredményesen szerepeltek a Haladás fiataljai, akik összesen 13 pontot gyűjtöttek.

Eredmények:
Haladás-Lurkó 2-5
Haladás-Grundball 4-4
Haladás-Vafa 7-1
Haladás-Király se 4-1

Haladás-Lurko 1-6
Haladás-Grundball 4-0
Haladás-Vafa 1-4
Haladás-Király se 3-1

*

A két évvel idősebb Haladás u13 is tartalmasan töltötte a hétvégét, hiszen a Vas megyei futsal torna 2. fordulóját rendezték. A zöld-fehérek hazai környezetben, az új sportcsarnokban játszott, ráadásul két csapattal vett részt a küzdelemben a Haladás. Az első számú alakulat minden mérkőzését megnyerte, a második csapatnál pedig igazán harcosan játszottak a fiatalok.

Eredmények:
Haladás 1 – Kőszegi FC 10:1
Haldás 1 – Haladás 2 8:2
Haladás 1 – Grundball 11:0
Haladás 1 – Király SZE 4:1

*

Vasváron is futsal tornát rendeztek, itt az u15-ös korosztály lépett pályára. A megmérettetésre két csapattal érkezett a Haladás, akik a Kőszeg, a Bük, a Söpte együtteseivel kellett összemérni az erejüket. A rendkívül színvonalas torna végén a Haladás 1-es csapata vereség nélkül zárta a napot.

Eredmények:
Haladás 1 – UFC Kőszeg 4:0
Haladás 1 – Bük 2:2
Haladás 1 – Söpte 6:1
Haladás 2 – Kőszegi FC 4:0
Haldás 2 – Söpte 3:0
Haladás 2 – Bük 3:3

*

A Haladás II. számú csapata Pázmándfaluval találkozott soron következő bajnokiján. A szombathelyiek ezúttal is gyorsabb és eredményesebb játékkal rukkoltak ki, amellyel nem igazán tudott mit kezdeni az ellenfél. A harmadosztályú küzdelmek tekintetében is rendkívül jól állnak a szombathelyiek, akik a legutóbbi találkozón magabiztos sikert arattak.

Haladás II. – AUTO-SZOFT Pázmándfalu
6-2

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!