Hamarosan beköszönt 2018-as esztendő, addig azonban lesz még mit ünnepelni, hiszen a mögöttünk álló évben rengeteg sportsikernek tapsolhattunk. Gyarapodott élvonalbeli sportcsapataink száma, elég csak az AVUS és a Haladás női röplabda együttesére gondolni. Dévai Boglárka történelmi sikert ért el, hiszen ugrásban Eb bronzérmet szerzett. Ez pedig a szurkolók mellett a újságírókat is megérintette.

A sportolók valamint csapataik előtt tisztelegve gondoltunk egy merészet és igazán emlékezetessé szerettük volna tenni számukra és olvasóink számára is az elkövetkezendő esztendőt. A gyönyörű modellek és Kiss Roland fotós segítségével igyekezett a Hungarysport is alkotni valami maradandót. Úgy fest, hogy ez sikerült!

Hosszas előkészületet követően a megye legismertebb csapatainak közreműködésével készítettünk egy igazán egyedi naptárat, amelyben valóban egymásnak feszül a Falco és a Körmend kosárlabda csapata, holott közismert tény, hogy hiába megyei riválisok, igazán baráti viszonyban dolgoznak a klubok.

A kézilabda, a vízilabda és a röplabda mellett helyet kapott az amerikai foci és a torna is, valamint az elit sportként említett golf is.

A végeredményt pedig hamarosan mindenki a kezébe veheti! Íme egy kis ízelítő az előkészületekről és a “zajos” munkafolyamatokról:

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!