A Haladás női röplabda együttesének tagjai is felfokozott hangulatban készülődtek az ünnepekre, igaz néhány napja még Magyar Kupa-mérkőzésen kellett helyt állniuk. Horváth Dóra, Bokor Laura és Andrea Kalman, a csapat szerb légiósa is nagyon várták már a karácsonyt.

Horváth Dóra: Személy szerint örülök, hogy elérkezett ez az ünnep, amit nagyon szeretek. Ilyenkor végre a családé a főszerep és minőségi időt tölthetünk együtt. Van egy bevett hagyományunk is, hiszen a húgommal minden évben közösen készítjük el a mézeskalácsot. Az ajándékok beszerzését igyekeztem már korábban megoldani, így nem kellett kapkodnom emiatt az utolsó pillanatokban. Azért az idei karácsony tartogat meglepetéseket is, mert idén még lesz egy vizsgám, amelyre készülnöm is kell.

Bokor Laura: A legkedvesebb ünnep számomra a karácsony, évről-évre mindig varázslatos élményt tud nyújtani számomra. A meghitt családi hangulat, a friss fenyőfa, a sütemények, a gyertyák illata, a csodálatos fények mind-mind hozzájárulnak az ünnep semmihez sem hasonlítható érzéséhez. A szenteste nálunk mindig szűk családi körben zajlik, délután a testvérem és apukám a fenyőfa faragásával foglalkoznak, míg anyukámmal mi a konyhában szorgoskodunk, majd együtt díszítjük fel a fát, az este pedig már a karácsony hangulatában zajlik. Másnap, valamint harmadnap a nagyszülőket, rokonokat látogatjuk meg.

Andrea Kalman: A karácsonyt a szüleim és barátom társaságában töltöm otthon. A közösen elköltött vacsorát követően a barátainkkal is találkozunk majd az este folyamán.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!