A Vas Megyei Kézilabda Szövetség a tavalyihoz hasonlóan idén is megtartotta év végi záróbankettjét. Ezúttal Répcelakon, a Répce Sportcsarnokban zajlott az esemény, a délelőtt folyamán 8-9 éves gyerekek, később pedig az idősebb korosztály mérkőzéseit bonyolították le.

Az est sport szempontból az öregfiúk találkozókkal zárult, majd az álló fogadáson a vasi szövetség elnökasszonya, Farkas Ágnes mondott beszédet. Röviden köszöntötte a zártkörű rendezvényre meghívottakat, külön kiemelve, hogy milyen csodás érzés a nyáron átadott csarnokban ünnepelni most az év végén.

Ezután Tapolcai Gábor főtitkár is szót kapott: “Az idei évben azt gondolom, hogy minden szakmai kihívást sikerült teljesítenünk. A következő szezontól szeretnénk mind férfi, és női kategóriában is elindítani a megyei bajnokságot.” 

A beszédek után az évben kimagaslóan teljesítő, főként utánpótlás sportolókat is díjazták. Közben szó esett arról is, hogy Bükön a közeljövőben új sportcsarnok épül majd.

A Haladás VSE képviselői is jelen voltak a rendezvényen.

Az ünnepélyes megnyitó után pedig már a vacsoráé, és a felszabadult beszélgetésé volt a főszerep a zsúfolásig megtelt aulában.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!