Ma este magyar idő szerint 21 órakor rendezik a Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers szuperrangadót az amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).

A meccs előtt kíváncsiak voltunk a Falco két amerikai játékosának és vezérszurkolójának  véleményére, de a Hali kiválósága, a közismerten Cavs-rajongó, Németh Márió is elmondta várakozásait.

Az esti program valóban a GSW-Cavs meccs lesz, átjönnek a barátok és együtt nézzük a Sport Tv-n a mérkőzést! Steph Curry bokasérülés miatt, ha minden igaz még mindig hiányzik a Warriors kezdőjéből! Lebron James a liga jelenlegi legjobb játékosa, biztos vagyok benne, hogy győzelemre vezeti a clevelandi csapatot, bér tény, hogy a Warriorst hazai pályán nagyon nehéz megverni, mert extra a hazai közönségük, de Cavaliers-győzelem lesz este – fogalmazta meg várakozásait Németh Márió.

Szoros meccsen, de szerintem a Warriors behúzza a meccset és nyer – összegezte véleményét Julian Norfleet, a Falco irányítója.

 

 

Viszket Norbert, a sárga-feketék vezérszurkolója nincs túlságosan oda az amerikai kosárlabdáért, de ezt a két csapatot mindenképpen kitüntetett figyelemmel kíséri. Szerintem 3 pontos vendég-, azaz Cavs-győzelem születik – osztotta meg tippjét velünk Viszi.

 

Darrin Govens, a Falco amerikai-magyar játékosa is ott ül majd a tévé előtt este.  Természetesen megnézem a várva-várt meccset és úgy gondolom, hogy ma este Cavs-győzelem születik – tippelt a rangadó ellőtt a sárga-feketék kiválósága.

 

Éjfél körül kiderül, kinek lesz igaza.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!