A Swietelsky-Haladás VSE futsalosai néhány napja még Magyar Kupa mérkőzést vívtak a legjobb nyolc közé jutásért. Erőfeszítéseiknek meg is volt az eredménye, hiszen rendkívül magabiztos játékkal léptek tovább. Azóta viszont a pihenésé a főszerep. Hegyesi Zsolt és Vidák Balázs mesélte el, mivel telnek napjaik.

Hegyesi Zsolt: A karácsony nálunk egy gyönyörű hagyománnyá nőtte ki magát, hiszen ilyenkor olyan 25-30 fős társaság gyűlik össze nálunk. A családi körben eltöltött ünnepnek megvan a maga szépsége. Azt tudni kell, hogy sokfelé széledtünk Szegedtől, van, aki az ország másik végében él, ahogy én is, mások meg külföldön élik mindennapjaikat. Talán az év egyetlen olyan lehetősége, amikor közösen, ilyen sokat eltölthetünk egy kevés, ám minőségi időt.

Vidák Balázs: Nem sok időnk marad a pihenésre, így az ünnepeket igyekszünk tartalmasan eltölteni. A karácsonyt a szeretteimmel töltöm majd Budapesten. A szüleimnél fogunk összegyűlni, ahol mindig olyan finom menüvel készülnek és ezért jóízűen eszünk, sokat beszélgetünk, nevetünk és jól érezzük magunkat. Az ajándékozás természetesen nálunk sem maradhat el, így igyekeztem időben gondoskodni a megfelelő meglepetésről mindenkinek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!