A Haladás 17 éves támadója családi körben töltötte az ünnepeket.
Rám fért már a pihenés és igyekszem feltöltődve nekiindulni a második iskolai félévnek és persze a bajnokság folytatásának. Nagyon szeretem az Anya által főzött finomságokat, főleg azért, mert ilyenkor az egész család együtt van. Igazából amit ,,elém raknak” azt megeszem, persze az édességek nekem is nagyon bejönnek – mondta el érdeklődésünkre az ősz egyik nyerő embere, Kiss Tamás.

A Falco KC 19 éves kosárlabdázója, Durázi Krisztofer vasárnap és hétfőn is közösen a családdal ünnepelte a karácsonyt.
Ünnepi menü elkészítésében anyukám nagyon profi, hiszen mindig valami finomsággal lepi meg a családot. Személy szerint én nem nagyon veszek részt az előkészületekben, ugyanis sajnos nincs rá időm, szombaton is két edzésünk volt. Az ajándékok terén viszont sikerült mindenkinek kedvére valót vásárolnom – tudtuk meg a tehetséges centertől.

A Szombathely Crushers csapatkapitánya, Tatár István részt vett az előkészületekben, a takarítás, a karácsonyfa felállítása és az ajándékok becsomagolása során is aktív volt, de a sütést és a főzést a hölgyekre hagyta.
Szenteste együtt volt a család, megajándékoztuk egymást, majd jött a vacsora és a végén egy kis desszert. December 25-én jött a család többi része és megajándékoztuk egymást, aztán megünnepeltük az Istvánokat. Karácsony másnapját, december 26-át a baráti társaság kapta meg, valamint a pihenésé volt a fő szerep – árulta el a Crushers csapatkapitánya.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!