Hamisítatlan jó hangulat uralkodott a december 22-én, pénteken megrendezett bajnoki fordulóban. egy-egy jobb gurítás, illetve tarolás alkalmával óriási ováció köszöntötte a sikeres tekézőt. Fotósunk a 2. helyen tanyázó NEO Royal és a 15. helyezett EKJV meccsén történteket örökítette meg.

A helyszínen Foki Róbert Barnabás, a Vaosz-pálya üzemeltetési vezetője a pálya foglaltságáról elmondta, hogy átlag feletti kihasználtság jellemzi a Vaosz-pályát.

Általában 7 meccset játszanak hetente a városi bajnoki címért, emellett szombaton a Szuperligában induló Balogunyom, vasárnap pedig az NB I-es Herény is ezt a pályát használja. Mindez azt jelenti, hogy hetente mintegy 200 ember tekézik a különböző bajnokságokban a Vaosz tekepályáján. A pálya kiváló, de a szükséges technikai fejlesztések miatt már megérett a modernizációra – tette hozzá a szakember.

A Vaosz-tekepálya felújításáról már egyébként Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlése is döntött, hamarosan erről bővebben is olvashatnak oldalunkon.

Visszatérve a városi tekebajnokságra, az idei utolsó forduló a 14. helyezett Vép VSE és a 7. helyen álló SB Tuning meccsel ért véget, a héten a Twister volt a szabadnapos csapat.

A tavaszi fordulókkal januárban folytatódik a városi bajnokság, amely májusban fejeződik be.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!