Horváth Győző annak ellenére, hogy kiváló évet zárt, vezeti a kick-boksz full contact világranglistáját a WKF amatőr divíziójában a + 91 kg-osok súlycsoportjában, mégsem áll le és 50 esztendősen is új babérokra tör.

 

 

 

 

 

Az újévi céljaim között szerepel, hogy nemcsak a WKF-nél, hanem egy másik világszövetségnél is bajnoki övért küzdhessek.

 

 

 

 

 

Zajlanak az egyeztetések, bízom a kedvező a tárgyalások kedvező alakulásában, emellett úgy néz ki, 2018-ban 3 igazán nagy versenyre is kijutunk és több tanítványom is címmeccset vívhat majd – válaszolt érdeklődésünkre a közismert szombathelyi harcos, aki azt is elárulta nekünk, hogy a Shukotai Team sportolói a 2018-as esztendőben három komolyabb erőpróbán szerepelnek majd.

 

 

 

Április 7-8-án az olaszországi nyílt nevezéses világbajnokságon, szeptember elején a németországi világjátékokon, november 5-10 között pedig a WKF argentínai világbajnokságán, Buenos Airesben adunk számot a tudásunkról, felkészültségünkről.

 

 

 

 

Emellett felkértek bennünket, hogy szervezzünk Szombathelyre K1 és profi box gálát. Ezt a tervek szerint tavasszal rendezzük meg – tette hozzá Horváth Győző.

A Sukothai Team szombathelyi ,,kívülállói” januárban, egy nemes cél érdekében létrehozzák a Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítványt, ezzel igyekeznek megvalósítani a sportolók támogatására vonatkozó terveiket.

 

 

 

A Sukothai Team szombathelyi sportolói 2018-ban is a Miell Quality támogatásával lépnek kötelek közé.

 

 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!