A hagyományoknak megfelelően ismét megrendezték Répcelakon az év végén szokásos teremlabdarúgó viadalt, a Szilveszterkupát.

Ezúttal már a nyáron átadott Répce Sportcsarnok adott otthont az eseménynek, amelyre 8 csapat nevezését fogadták el a szervezők, és a versenyen már pénzdíjas jutalmazásban is részesült az első 3 helyen végző együttes.

A tornára nem csak helyi, de szombathelyi nevezők is akadtak, sőt jelenlegi, és korábbi NB-s játékosok is szerepeltek egy-egy csapatban.

Halmos Máté, a Gólkirálynak járó különdíjjal.

Szívvel-lélekkel vívott, színvonalas összecsapásokat láthattak a nézők, több alkalommal büntetőrúgások döntöttek a továbbjutásról, akárcsak a szombathelyi Szilveszterkupán.

A találkozókat két jól ismert játékvezető, Szarka Zoltán, és Király Krisztián dirigálták.

A digitális kijelzőnek köszönhetően, az eredményjelző mellett a folyamatos pontállást is figyelemmel követhették a nézők és a csapatok egyaránt.

Az első helyen végül a Contra-Maci Pékség csapata végzett, a dobogó második fokára a szombathelyi Lángos FC, a harmadikra pedig a Műhely Étterem gárdája állhatott fel.

A torna legjobb kapusának járó különdíját Vass Károly (Műhely Étterem), a legjobb játékosét pedig az a Hegedüs János érdemelte ki, aki korábban a Haladás első csapatában is játszott, jelenleg pedig a Puskás Akadémiát erősíti.

A kupa gólkirályának címét illetően az utolsó percekig hárman is holtversenyben álltak, ám a tornán lőtt 6. góljával az érdem, s az ezzel járó kupa végül Halmos Mátéé (Lángos FC) lett.

Fotók: Bogdán Mónika

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!