Január 13-14-én az U7-U13-ig minden korosztályban lányok és fiúk is, a serdülőknél, az ifjúságiaknál és a felnőtteknél pedig a női csapatok lépnek pályára.

A Student Comfort Kupa első kiírásakor mintegy 30 csapat küzdött az érmekért, azóta pedig minden esztendőben fokozatosan emelkedett a résztvevők száma.

Idén sokan visszatérnek a korábban már bizonyító csapatok közül, a tervek szerint a felnőttek küzdelmeiben versenybe száll a Mosonmagyaróvár, a Györi Audi ETO U18-as csapata, a Szent István SE, a Kozármisleny, a Fradi fiókcsapata, a Pénzügyőr SE és persze a vendéglátóként az SZKKA csapata is. Fotóinkon azt láthatják, hogy Füzesi Ferenc vezetőedző irányítása mellett készülnek a szombathelyi lányok.

Megtudtuk, hogy az ország szinte minden pontjáról érkeznek tehát a csapatok, a határon túlról pedig a szlovák Stupava és a Dunaszerdahely is résztvevője lesz a tradicionális, nagy múltú kupának. Folyamatosan jönnek a nevezések, bár a közel 100 csapat ellenére hiányzók is lesznek, sajnos ugyanis nem lesznek az indulók között a Haladás korosztályos együttesei sem. A nevezési határidő ma, vagyis vasárnap zárul.

A 10. jubileumi Student Kupa főtámogatója Szombathely Megyei Jogú Város. A tornának az Orlay, a Bolyai, az Oladi iskolák tornatermei, valamint Celldömölk ad helyet.

A döntőket a tervek szerint az Egyetemi Sportcsarnokban rendezik meg.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!