Győzelemmel kezdené az évet a Haladás, amely egész jól szerepel a 2017/18-as szezonban.  A szombathelyiek jelenleg a tabellán a 4. helyet foglalják el, azonban ennél is jobban állnának, ha a négy vereségéből egyet megnyert volna. Annak fényében is igaz, hogy a zöld-fehérek remek szezont futnak, hogy kétszer is legyőzték az alapszakasz során a címvédő Rába ETO együttesét.

A keddi rangadóval viszont ismét a dobogóra léphetnek Turzó József tanítványai, akik már január másodikán megkezdték a felkészülést a mérkőzésre. Szükség is lesz a jó formájukra, hiszen a Veszprém az 5. pozícióban áll és hazai környezetben még nem győzték le őket. Négy győzelemnél jár a Madarász-féle együttes. A Hali viszont meglehetősen rapszodikussá válik, amint elhagyják az Aréna Savariát. Hat mérkőzésükből csak háromszor tudtak nyerni Horváth Péterék.

A meglehetősen rövid szünet után tehát adott a feladat – rangadót szeretne nyerni a Haladás. Erre pedig meg is van minden esélyük, hiszen az ETO otthonában egyszer már sikerült ez a bravúr. Az összecsapást a televízió is közvetíti, ez pedig tovább dobbingolhatja a vasi futsalosokat.

Futsal Club Veszprém – Swietelsky-Haladás VSE
2018. január 9. – 19:00

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!