Meglepő vereséget szenvedett a bajnoki címről álmodozó Cleveland Cavaliers. A 34 pontos különbségű zakó azért is kínos, mert a győztes Toronto Raptors gárdájából hiányzott Kyle Lowry és Serge Ibaka is. Karácsony óta meglehetősen vérszegény a Cavs mutatója. Csak két mérkőzést nyertek meg Jamesék, miközben már hatodszor szenvedtek vereséget. A 133 kapott pont pedig negatív szezoncsúcs a csapatnál. Isiah Thomas sem lehet büszke a produkciójára. A nyáron érkező irányító 0/10-es félidő után 2/15-ös mezőnymutatóval zárt. Egyértelmű, hogy valami nem úgy működik Clevelandben, ahogy azt a szurkolók szeretnék.

Rövid hírek:
– DeAndre Jordan egy zsákolást követően kapott a lábához. A CLippers centere az eset után nem is tért vissza a pályára. Hogy mennyi időt kell kihagynia, még nem lehet tudni.

– Stan Van Gundy elcserélné a Pistons játékosát Stanley Johnsont. A kosarast még 2015-ben draftolták, de nem tudta beváltani a hozzáfűzött reményeket, így már Reggie Bullock is előtte van a sorban.

– Don Waiters, a Miami Heat hátvédje eddig bírta. A játkos elhatározta, hogy a hosszú ideje kínzó fájdalommal járó bal bokáját megműtteti. Ezzel viszont számára véget ér az idény.

Eredmények:
Toronto Raptors – Cleveland Cavaliers 133-99

Philadelphia 76ers – Boston Celtics 103-114
Sacramento Kings – Los Angeles Clippers 115-121
Los Angeles Lakers – San Antonio Spurs 93-81

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!