A soproni műfűvön 50 néző előtt megrendezett felkészülési mérkőzésen a Haladás a Lévay – Polgár, Wils, Bolla, Bosnjak – Jagodics – Medgyes, Petró, Tóth M., Halmosi – Williams összeállításban kezdett, aztán a II. félidőben a Rózsa – Schimmer, Jancsó, Németh Milán, Keresztes – Kovács L. – Pinte, Németh Márió, Rácz, Kiss T. – Williams tizenegy szerepelt – írja a haladas.hu.

A zöld-fehér klub honlapja arról is beszámolt, hogy a szombathelyiektől hiányzott a Videoton ellen szerzett vállsérülését még érző Ramos és a kisebb sérüléssel bajlódó Grumics. A próbajátékos Kristian Kolcák hazautazott, egy-két napon választ ad, elfogadja-e a zöld-fehérek ajánlatát.

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a 9. percben Williams bal oldali beadását Halmosi hét méterről a bal sarokba rúgta (0-1). A 25. percben egy bal oldali támadás végén Medgyes két ember között elvitte a labdát, amikor a harmadik buktatta. A büntetőt Williams a felső lécre rúgta, majd a kipattanót öt méterről a bal sarokba helyezte (0-2). A 41. percben Bosnjak gyorsan elvégzett egy bal oldali bedobást, a védők mögé befutó Tóth Máté nyolc méterről a bal sarokba helyezett (0-3).

A 49. percben Williams jobb oldali beadását Pinte visszafejelte, Németh Márió pedig egy méterről a hálóba lőtt (0-4). A folytatásban is a vendégek futballoztak mezőnyfölényben, voltak lehetőségeik, ám a hajrában Szabó Viktor két góljával faragott hátrányából a Sopron.

A mérkőzés nagy részét uralta a találkozót komolyan vevő Haladás, amely ugyan  sok helyzetet kihagyott, mégis megérdemelten nyert.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!