A héten Pécsett edzőtáborozott az AVUS, a vezetőedző szerint azért is, mert a pécsiek a BVSC-hez hasonlóan fiatalos, gyors, a lefordulásokat erőszeretettel alkalmazó gárda, így aztán nagyon hasznos volt ellenük tréningezni.

Az őszi mérkőzésből is kiindulva képesnek tartom csapatomat, hogy megszorongassa, legyőzze a BVSC-t. Nincs hiányzónk, valamennyi játékosom hadrafogható. Már jó ideje az új uszodában edzünk, így nem jelent újdonságot, hogy a szombati lesz az első mérkőzésünk itt – foglalta össze várakozásait a klub honlapjának nyilatkozó Matajsz Márk.

 

Takács Kristóf, az AVUS kiválósága szerint fizikálisan jó állapotban vannak az aligátorok. Taktikailag is készültünk a BVSC játékából, tudjuk az erősségeiket. Mondhatom azt, hogy várjuk már az első mérkőzést, hiszen utoljára még a Fradi ellen, december közepén ugrottunk vízbe tétmeccsen – fogalmazott érdeklődésünkre Takács Kristóf.

Hajmási András pedig arról beszélt honlapunknak, hogy szeretnének jó játékkal előrukkolni és meglepetést okozni, ami ősszel Budapesten már majdnem sikerült is (akkor 10-8 lett az eredmény – a szerk.).
Az utóbbi 2-3 hétben próbáltunk készülni rájuk. Egyénileg nincs elvárásom magammal szemben, a védekezésben szeretnék hasznos tag lenni, a támadás pedig úgyis alakul valahogy – tette hozzá Hajmási András.

 

 

Az AVUS új medencéjéhez 17 órától a Fedett Uszoda melletti fémkapun lehet bejutni. A belépők egységesen 500 forintba kerülnek.

 

 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!